Correu electrònic: info@fdsp-cn.com
Telèfon: +86-025-66621288-108
Casa > Notícies > Contingut

Notícies FDSP

10TPH Feed Pellet Line, proveïdor de línies de producció d'alimentació

Dec 19, 2017

La línia de producció de línees i pinsos d'alimentació és una línia de producció d'aliments d'alta automatització que s'utilitza per fer diverses aus de corral i bestiar, com ara pollastre, ànec, bestiar, porcí, conill, etc. Podem subministrar solucions personalitzades amb tecnologia avançada de processament d'alimentació i servei professional.


Avantatges de la línia Pellet Feed

1. Es pot personalitzar segons els vostres requisits per a l'alimentació d'aus de corral.

2. Fàcil operació

3. Menys temps i mà d'obra per fer més pellets de pinsos

4. Reduir els residus i millorar la producció

feed line.jpg

Diagrama de flux de la producció de pellets per a avicultura

Procés d'emmagatzematge del silo - Procés de recepció i preliminar - Procés de rectificat - Procés de preparació i barrejat - Procés de pelleting - Procés de refredament i tamisat - Procés d'embalatge - Sistema auxiliar - Sistema de control elèctric.


Introducció a l'equip principal Anella Pelletitzadora d'alimentació aquàtica

A mesura que augmenta el preu de l'alimentació de peix convencional, les pastilles alimentàries aquàtiques modernes fetes pel molí de pellets són cada vegada més populars a l'aqüicultura. Aquest tipus de molí pellet d'alimentació aquàtica és àmpliament adoptat pels agricultors que alimenten gran quantitat d'animals aquàtics. Amb tecnologia avançada de pelletització i disseny compacte, aquest molí de pellets pot assegurar la producció de pellets eficients amb una excel·lent qualitat. El diàmetre de pellets pot ser de 2 mm a 10 mm per satisfer la demanda de diferents espècies aquàtiques. Voleu estalviar molt el temps i el cost de l'agricultura aquàtica? Proveu aquest molí de pellets d'alimentació aquàtica especialment dissenyat. Mentre que amb aquest pelletitzador d'alimentació aquàtica, assegureu-vos que aquest molí de pellets només pugui fer pastissos d'alimentació per a l'enfonsament, si voleu fer pastilles de pinsos flotants, haureu de triar extrusores d'alimentació de peix.