Correu electrònic: info@fdsp-cn.com
Telèfon: +86-025-66621288-108
Casa > Notícies > Contingut

Notícies FDSP

La màquina de pellets de FDSP us ajuda a assegurar la rendibilitat del processament de pinsos

Dec 25, 2017

Els molins d'alimentació són fonamentals per a la producció animal. L'elevada eficiència en la millora de les plantes modernes de pinsos contribueix de manera important a assegurar un subministrament segur d'aliments d'origen animal per a la població humana. La producció de pinsos compostos és una operació complicada que requereix la transformació d'un

barreja heterogènia de diversos ingredients en pellets uniformes. Actualment, els molins d'alimentació s'enfronten a reptes importants. Això inclou garantir la rendibilitat i la seguretat de les operacions de fresat. Hi ha grans variacions en els preus i sovint en subministrament de matèries primeres per a pinsos.


La bona qualitat del pellet és important, ja que comporta diversos avantatges com la compactació que redueix el volum de l'alimentació, estalviant la capacitat de transport i d'emmagatzematge. Els bons pellets tenen una forma homogènia i són estables en el transport i l'emmagatzematge, que reduiran les pèrdues per pols o multes. Els pellets de bona qualitat amb poca pols o multes solen ser ben acceptats pels animals, evitant la ingestió selectiva dels pinsos dels animals.


FDSP pot subministrar molí de pellets d'alimentació animal sèrie SZLH d'alta qualitat per pelletitzar avellanes / grànuls / pellets d'alimentació animal. És amb alta capacitat, alta eficiència, baix soroll, fàcil maneig i un manteniment convenient. Podem personalitzar les diferents capacitats des d'1 tona per hora fins a 50 tones per hora o fins i tot més.

FDSP feed pellet machine.jpg

Característiques de la màquina de pelleting d' alimentació FDSP  

a) Adopta tecnologia aerodinàmica, reduint la temperatura en la càmera de pelletització a uns 90 ° C, per tant, la màquina pot funcionar contínuament.

b) Utilitzant ferro fos de grafit esferoidal, el cos de la màquina és més durador.

c) Tractada per la frescor i la frescor de duresa, els engranatges mantenen una elevada concentricitat amb l'eix, garantint així un bon rendiment i una gran capacitat que els models de corretja.

d) Amb el sistema de lubricació, podeu afegir greixos al eix principal sense necessitat d'apagar la màquina.

e) El motlle de formigó es realitza mitjançant tecnologia de processament de calor, amb una vida duradora i producció de pellets qualificats.

f) Equipat amb un acoblament serpentí de primavera avançat que connecta la càmera de pelletització amb el motor per augmentar la seguretat i l'estabilitat.

g) El dispositiu d'imant permanent pot eliminar impureses en el procés de pelletització.

h) Els condicionadors de múltiples capes es poden personalitzar per millorar la qualitat dels pellets de pinsos.