Correu electrònic: info@fdsp-cn.com
Telèfon: +86-025-66621288-108
Casa > Notícies > Contingut

Notícies de la indústria

Subministreu-vos la millor manera d'obtenir espècies qualificades de peix de productes verds, oferiu aliments a la pellet a banda de la formulació

Dec 22, 2017

Gairebé tots els peixos donen al pellet en el mercat és més baix pel que fa a la fermesa de l'aigua, juntament amb la seva fàcil augmentació si està immersa en h2o. Com a resultat, les vitamines i minerals solubles probablement seran ben assecades del seu pellet. La majoria d'aquests tindran com a conseqüència la falta d'alimentació, juntament amb problemes ecològics en els tancs de peixos o fins i tot els estanys de peixos. Com a resultat, un treball semblava dur a terme per reduir el grau relacionat amb la irritació, juntament amb el mineral usant com el temps de penjat és realment maximitzat. Pel que fa a aquest propòsit, es van fer diverses preparacions de productes del mar i es van provar el temps. El mètode es va basar en mitjans freqüents, com ara farina de blat de moro, farina de soja i farina de tapioca. Perquè l'ordinador portàtil de l'estabilitat de l'aigua no tingui cap objectiu i redueixi la capacitat de percolat, l'estearina de color de l'oli de mà ha estat addicional per ser un compost principal per a aquesta investigació. El resultat real mostra que hi ha una relació humana entre el marisc que dóna la formulació i també les cases connectades amb un angle de disparo produït. El seu òptim en el període suspès, la potència percolada i també la seguretat relacionada amb el nil pot disparar a continuació es pot obtenir.


El molí de pellets d'alimentació de peixos de la sèrie FDSP SZLH és una màquina de pelletització ideal per a pellets d'alta qualitat de peixos / aquàtics / pinsos. És amb alta capacitat, alta eficiència, baix soroll, fàcil maneig i un manteniment convenient.

fish feed pellet machine.jpg

Amb la tecnologia més madura, les pastilles alimentàries de FDSP fabricades per la nostra màquina tenen aquestes funcions:

1. Bona duresa i durabilitat

2. Fàcil de digerir per a les aus de corral


El diàmetre del pellet acabat pot ser Φ1.0 Φ1.5, Φ2, Φ3, Φ4, Φ4.5, Φ5, Φ6, Φ8, Φ10,

Φ12mm, etc (oscil·la entre 1,0-18mm). La longitud és de 3-7 cm. Es pot personalitzar segons els requisits diferents.

Els pellets poden ser com a aliment per a molts tipus d'animals com el pollastre, l'ànec, l'oca, la vaca, el bestiar, el cavall, l'ovella, el porc, el conill, el peix, la gambeta, etc.